Evenementen

Help eens ’n handje – Okt 2014

De jaarlijkse Comedy Benefiet van 't hART is een overweldigen populaire toevoeging in de agenda. Van Bert Gabriƫls tot Nigel Williams, via William Boeva tot Bas Birker; ze stonden allemaal al eens op de planken voor het goede doel. En niet enkel dat, dankzij deze artiesten wordt 100% van de verkochte entreekaartjes geschonken aan een van de daklozen organisaties in Antwerpen. Wees er snel bij want in voorgaande jaren waren de kaartjes al in de voorverkoop volledig uitverkocht! NAJAAR 2014. Graag een uitnodiging in uw mailbox? Geef ons een seintje.

Homeless Horeca Cup – Sep 2014

Nieuw in onze kalender is de Horeca Homeless Cup; een vriendschappelijk voetbaltoernooi voor horeca en homeless teams. De opbrengsten gaan naar een van onze daklozen projecten. De eerste editie was een geweldig success, met dank aan sponsors als Jolo, Zest en Bistro op Wielen, zowel als alle vrijwilligers en teamleden die kwamen spelen. Schrijf uw team in en speel mee met deze onvergetelijke dag! Inschrijven doet u hier!

Winterfeest – Jan 2014

Ieder jaar staat 't hART op het De Coninckplein te Antwerpen voor een alternatief 'kerstfeest' voor de buurt en door de buurt. Straatvolk en buurtbewoners komen samen om van de gratis optredens en warme hapjes en drankjes te genieten. In 2013 werden er maar liefst 150 liter soep en 100kg warme maaltijden gratis verdeeld aan de bezoekers van het evenement. Ook u bent van harte welkom tijdens dit nieuwjaarsfeest! Graag een handje helpen? Ook dat kan! Geef ons een seintje.