Evenementenkalender

Help eens ’n Handje – zondag 1 oktober 2017

Traditiegetrouw presenteert VZW ‘t hART voor iedereen in het najaar haar jaarlijkse comedy benefiet. En dit jaar is het een editie om je vingers bij af te likken. Letterlijk.

Al vanaf 13 uur zijn de deuren van coStA in Antwerpen geopend voor het publiek. Niet alleen zijn er vrijwilligers van ‘t hART aanwezig om u alles te vertellen over de dit jaar te steunen projecten, ook is de bar geopend en kunt u genieten van een overheerlijke late lunch uit de OTTO foodtruck. Natuurlijk is er na de show ook nog ruimte om te borrelen en te eten. Dus lunch skippen en gewoon dineren is ook een aardige optie.

Om 15 uur stipt begint de show, en ‘t hART zou ‘t hART niet zijn als er geen denderende line-up stond te popelen:

Michael Van Peel behoeft geen enkele introductie meer. Veruit de beste conferencier die ons land kent en daarnaast ook columnist, wereldreiziger, zweefvlieger en grappig.
Jeron Dewulf tekende met ‘Survival of the fattest’ voor de beste showtitel van het seizoen. En de show zelf mocht er ook wel zijn. Foute vriend, topimprovisator, veganist en toch hilarisch.
Nieuwe talenten Jasper Posson en Wim Janssens schreven allebei in hun korte carrière al een heuse comedywedstrijd op hun naam. Dat niemand nog ooit van die wedstrijden hoorde en u dus ook nog nooit van hen mag de pret niet drukken.

Nederlandse Merksemnaar Bas Birker nam in december zijn dvd op in het sportpaleis en vroeg direct daarna de Belgische nationaliteit aan. Dus met een beetje mazzel is hij op tijd terug van het districtshuis om de show in goede banen te leiden.‘

100% van de kaartverkoop wordt dankzij coStA en de artiesten gedoneerd aan ’t hART, dus waar wacht je nog op? Tickets in voorverkoop €10 en aan de deur €12, maar wees er op tijd bij als je dit unieke evenement niet wilt missen!

Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.cosintandries.be/benefiet

Winterfeest – januari 2018

Ieder jaar staat ’t hART op het De Coninckplein te Antwerpen voor een alternatief ‘kerstfeest’ voor de buurt en door de buurt. Straatvolk en buurtbewoners komen samen om van de gratis optredens en warme hapjes en drankjes te genieten. In 2017 werden er maar liefst 150 liter soep en 150kg warme maaltijden gratis verdeeld aan de bezoekers van het evenement.
Ook u bent van harte welkom tijdens dit nieuwjaarsfeest! Graag een handje helpen? Ook dat kan! Geef ons een seintje.